top of page
I’m  Coming Home ~ Intuitiv HoliYoga
I’m  Coming Home ~ Intuitiv HoliYoga

mån 02 sep.

|

Zoom

I’m Coming Home ~ Intuitiv HoliYoga

10 gr på ZOOM med HoliYogans starka, läkande närvaro. Jag ÄLSKAR att använda röst, musik, rörelse och närvaro i "det läkande rummet”. Skapa din ”holiyogavrå” där hemma och så möts vi på zoom. (Passen spelas in, du har tillgång hela terminen).

Tid och plats

02 sep. 2024 19:00

Zoom

Om evenemanget

Vad menas med "I'm coming home"? 

Jo, att få göra härliga yogapass, meditationer, reflektioner och sjunga sånger för att komma hem till DIG. Bo i DIN kropp och vara trygg där, ge dig själv alla förutsättningar för att läka kropp, sinne, själ och hjärta.

På vilket sätt kan HoliYoga ge den effekten? Jo så här:

1. Gynnar fysisk återhämtning

2. Lugnar sinne

3. Främjar kroppsmedvetenhet

4. Skapar en positiv energi

5. Höjer medvetandet

5. Skapar gemenskap

Den INTUITIVA HOLIYOGAN har tagit mig djupare, längre och högre än jag trodde var möjligt efter 20 år med HoliYogan. Deltagarna berättar fantastiska berättelser om  betydelse för dem själva och för "världen"… inte ur ett frälsarperspektiv, utan ur ett väldigt förankrat tillstånd av att bo i sin egen kropp! Det finns inget starkare för mig, jag häpnar och jag bugar ödmjukt inför en människas kraft, bara utifrån närvaro i kroppen.

I höst ges kursen enbart på ZOOM. Där blir det stark närvaro och jag är i ett starkt uppkopplat tillstånd. Jag ÄLSKAR att använda röst, musik och närvaro i "det läkande rummet *.

Låt oss rena, rensa och ge plats för att känna helhet och trygghet i oss själva.

Vi möter, utmanar, och växer tillsammans...

Jag tar upp teman i enlighet med dagen, gruppen och energin vi just då befinner oss i. Jag är INGET orakel på något sätt, jag har bara en vältränad känsla för flöden och tillstånd genom tid och rum. Det finns många sorters intuition och detta är den som vuxit  fram ur mitt 25 år långa och djupa arbete med närvaro i kroppen. Så, för mig är det lika kroppsligt som andligt och min inre pragmatiker tonar ner all mysticism och bara GÖR, det som behöver göras. Min kunskap och intuition har sin förankring i kroppen och rötterna är min bas.

Skapa din ”holiyogavrå” där hemma och så möts vi på zoom. Oavsett var DU är, så  blir vår gruppenergi SÅ stark ❤️

Se när du vill och hur ofta du vill! Passen spelas in och du tar fri tillgång hela terminen.

Just nu är "TILLSAMMANS" och i total närvaro i kroppen något väldigt fint att ge världen, lidandet och kärleken ❤ ❤ ❤

För vem?: Denna kurs är bra för dig som vill jobba lite djupare med dig själv. Även bra om du har smärta i kropp/själ eller är trött, stressad... det finns aldrig prestation i HoliYogan, så välkommen att bara ligga ett helt pass och lyssna, känna och låta energierna jobba ändå. Allt är möjligt i det "läkande rummet". Du behöver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

NÄR?: 10 gånger med start 2 sept och uppehåll v 44. Två reservgånger om jag behöver ställa in.

KOSTNAD: 2500 kr (+ 100 kr anmälningsavg när du anmäler dig här som gör anmälan bindande). Läs bokningsvillkoren.

SWISHA sedan SJÄLVA AVGIFTEN 2500 kr snarast på 1231848555

Om du behöver delbetala eller betala senare så hör av dig på info@holiyoga.se

Datum & Tid: Måndagar kl. 19 -20.30 (10 ggr via Zoom)  Kursen  har uppehåll v 44 för lov. Reservdatum veckorna efter slutdatum

Kommunikation: from ht 24 används Whatsapp för länkar och info. Varje kurs har sin egen grupp. Du behöver vara med i gruppen för att få info, kostar inget, är enkelt och neutralt.

Biljetter

  • Coming Home ANMÄLNINGSAVGIFT

    Anmälningsavgift (obs!! Kursavgift swishas)

    100,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page