top of page
HOLI dröm RETREAT i Dala-Floda 15-20 juni
HOLI dröm RETREAT i Dala-Floda 15-20 juni

lör 15 juni

|

Yoga i Hagen

HOLI dröm RETREAT i Dala-Floda 15-20 juni

Vill du vila i dig själv några dygn? Med dig själv, i din kropp, din själ, dina tankar och dina känslor. Med stark intuitiv & terapeutisk guidning av Ulrica Liavor. Vi väljer att leva inte bara att överleva. Vi lär oss att hantera rädslor och stanna kvar i tillit och närvaro.

Tid och plats

15 juni 2024 10:00 – 20 juni 2024 12:00

Yoga i Hagen, Hagvägen 107, 786 95 Dala-floda, Sverige

Om evenemanget

Alla är trasiga på något sätt, tänk om det är just trasigheten som gör oss speciella och vackra.

Fokuset på dagarna ligger på DIG SJÄLV!

Här är ingredienserna: 

- RÖSTEN 

- CHANTING och RÖSTYOGA…! Vi sjunger och tonar, jag använder klanger, skålar, harmonium och Lena ger gongbad, för att stimulera en läkande vibration. 

-HOLIDANS - ett koncept som integreras med mjuk HoliYoga. Via kropp, rörelse, dans och spännande musik jobbar vi med chakrasamtalen och skapar djupa terapeutiska effekter. 

- INRE STRETCH – ett HOLI koncept som frigör spänningar, stelhet och får igång cirkulation, lymfflöde och andningen. Hela kroppen blir ofta mjukare och smidigare och inte minst mer närvarande.

-TYSTNAD- och härliga samtal…(om du vill såklart annars är det ok att vara tyst)...god mat, bastu, bad, breathwalk...Du kan välja tystnaden i den utsträckning du behöver och vi respekterar varandras val.

-DJUP MEDITATION – i år erbjuds du fler tillfällen i en meditationssteknik som under dagarna kan djupna och bli din att ta med dig hem som en grund för närvaro och lugn.

På DRÖMRETREATET bestämmer DU. Vill du vara för dig själv är det lika ok som att vara med andra. Det är DIN vecka, bara för DIG, en chans att läka och landa.

LÄS PROSPEKTET för all info, mer bilder osv >>>

Upplägg: Lördag 15 juni - torsdag 20 juni (det går att ankomma fredag kväll & vi slutar efter en avslutande brunch på torsdagen)

Plats: Yoga i Hagen, Dala-Floda vid underbar badplats, bastubrygga och vackra omgåvningar.

Kursavgift: 5000 kr varav du betalar 1000 kr som anmälningsavgift här och ssedan får du en faktura på 4000 kr inkl 6 % moms.

Fakturan kommer på den mejl du har uppgett vid anmälan.  Du kan vid behov dela upp den el få förlängd betalningstid. Beskriv dina behov i anmälan. Skriv även ev företagsnamn som ska stå på fakturan.   

Bo & Mat: 3800 kr som betalas av Lena i samband med retreatet då summan kanske minskar eller ökar om du handlar något eller du bor någon anannstans osv

Info om bo & mat Lena Westin: 0703731841 el yogaihagen@gmail.com

Info om YOGAN: Ulrica Liavor info@holiyoga.se

Lärare: Ulrica Liavor har jobbat på Stockholms Musikpedagogiska Institut i 27 år, är från början professionell cellist, har undervisat många år i körledning, komposition, musikteori, gehör, filmmusik mm Utbildar lärare i bland annat RöstYoga på HoliYoga & Holi Academy sedan snart 20 år.

Vem kan delta?: Du behöver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

Biljetter

  • HOLI dröm RETREAT anm.avg.

    1 000,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page