top of page
HOLI FLOW workshop (25% v 9-10 med kod "FLOW")
HOLI FLOW workshop (25% v 9-10 med kod "FLOW")

sön 24 mars

|

Zoom

HOLI FLOW workshop (25% v 9-10 med kod "FLOW")

På den här workshopen får du lära dig en sekvens på 17 min som kan vara din grund för att hålla alla flöden igång. Den ger energi, kraft och smidighet. Du får även en potent andningsövning och annat som stärker kropp & själ på ett konkret och effektivt sätt. .HOLI FOW får du på video.

Tid och plats

24 mars 2024 14:00 – 17:00

Zoom

Om evenemanget

HOLI FLOW 17 min + mycket mer

Sekvensen som enkelt och skönt öppnar cirkulationen, stretchar, får igång flöde, glädje, energi.

Det ingår en stund skakning, men skaka bara lugnt om du har smärta. Inga höga armar om smärta osv...allt detta går vi igenom på workshopen.

HoliYogan arbetar medvetet utifrån meridianer och chakran och du kommer få lära dig på vilket sätt sekvensen är uppbyggd för att få en ännu djupare praxis. 

Du kommer få lära dig en andningssekvens, men vilket det blir får gruppen och tidpunkten avgöra. Den Intuitiva HoliYogan känner in behov i stort och litet och därför kommer du att få det som gagnar dig allra bäst just då. 

Vi fgår igenom alla moment i sekvensen i lugn och ro. Gör den några gånger. Varvar med andning och skön vila för att integrera. Det finns även utrymmer att ställa frågor såklart. 

Efter workshopen kommer du att få en länk till HOLI FLOW på video. Du kan sedan se och påminnas eller bara lyssna på musiken som guidar dig genom sekvensen. 

Detta Holiflöde (finns massor i HoliYoga och även Holidans) inspirerades av dansare, koreograf och entrepenör Kristine Westman Elorzas uppvärmning till sina dansklasser - kär vän och inspiratör som kvinna och kreativ konstnär.

Datum & Tid: Söndag 24 mars kl 14-17 på zoom, du får länk i mejl när du anmäler dg här.

Kostnad: 495 kr (+ serviceavgift  12.38 kr)

BOKA: Är du ovan vid zoom behöver du kanske kolla uppkopplingen via länken i god tid. Tips kommer i din bekräftese.

Kontakt: info@holiyoga.se

Avgiften betalas ej tillbaka vid förhinder däremot kan du vid sjukdom eller avsevärda förhinder, ha potten innestäende till en annan kurs. 

Vem kan delta?: Du behöver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

Biljetter

  • HOLI FLOW 24 mars

    Moms ingår med 6 %

    495,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad+12,38 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page