top of page
HOLI Voice - RöstYoga  – Fristående kurs (Västerås)
HOLI Voice - RöstYoga  – Fristående kurs (Västerås)

lör 13 jan.

|

Bäckby

HOLI Voice - RöstYoga – Fristående kurs (Västerås)

En fristående och mycket komprimerad dag för dig som är intresserad av RÖSTENS relation till helheten. Du väljer här att delta på Shanti i Västerås.

Tid och plats

13 jan. 2024 10:00 – 18:00

Bäckby, Fallhammargatan, 721 33 Västerås, Sverige

Om evenemanget

SYNK! HOLI Voice - RöstYoga  – Fristående kurs 

Datum: 

13/1 Lördag kl. 9-19.00

Plats: HOLI academy, Fallhammargatan 1, Västerås

Att hitta synk med sig själv och omvärlden och öppna sitt halschakra. I ditt halschakra finns de energimässiga förutsättningarna som processar och sysslar med att vara i synk med alltet, med sig själv, kroppen, tankarna, flödet, orden osv Det handlar om att vara i konsonant resonans! När allt är ur fas, inget klickar i varandra, så är vi i dissonant resonans, några exempel:

- Du hör någon annans ord men lyssnar inte...

- Du lyssnar men hör inte vad människor egentligen säger, bortom orden? 

- Du känner att du inte är på samma väglängd med någon, men istället för att försöka hitta synkronisering, samstämmighet, hitta samma frekvens, så spjärnar du emot och förlorar synk även med dig själv.

Vi förlorar lätt på livets väg förmågan att ladda ur på ett sätt som balanserar oss. Vi håller allt för mycket kvar i vårt eget system, vi vet inte hur och var vi ska ladda ur. Ibland sprängs vi och det kommer ut som aggressioner mot någon annan, mot världen eller det sprängs inom oss själva, vi går nästan sönder - vi är ur synk! 

Det här tenderar att stänga av halschakrat för vi klarar inte att hålla vägarna ut öppna. Vi håller tillbaka en gråt, ett ”NEJ”, ett ”JA”, en sanning, en fråga, en kärleksförklaring, en irritation…Rösten får inte flöda fritt på våra andetag.

Under dagen jobbar vi kärleksfullt med:

- Hela halschakrat (nacke, käkar, hals, öron mm) med hjälp av yoga, beröring, meridianstimulering

- Rösten med hjälp av bla röstmassage där vi öppnar på djupet

- Rösten med hjälp av sång och ljud, toning och chanting

- Öppnar kommunikation mellan halschakrat och andra chakran

- Läka i vila, meditation och ”yoganidra” för halschakrat

Varmt välkommen till en transformerande dag!

Mat: medtag lunch eller häng på ut. Te och kaffe finns

Sovbehov: kommer du långväga är det ok att komma på fredagen och sova över och samma sak om du vill resa på söndagen (200 kr/natt)

Material: Du får övningar tydligt beskrivna på PDF efter workshopen, så att du kan fortsätta hemma.

Del av utbildning: Obs! Denna dag kan du använda som del i utbildning. Om du på sikt vill bygga ihop en egen utbildning behöver du stämma av detta med Ulrica Liavor info@holiyoga.se

TESTIMONIALS:  ”…Kära Ulrica, jag är lika tagen varje gång av hur du vägleder och guidar en, in till varenda liten vrå i kroppen, i sinnet och in i själen! Hur du fångar upp allt vid rätt tid, rätt plats! Jag har fått möta mig själv om och om igen och det tar aldrig slut....Det är en ständig pågående resa och jag är så tacksam att jag får göra en stor del av denna resa med hjälp av dig❤️…”

"Alltså....det finns inga ord för denna HELT SUVERÄNA UTBILDNING!! Den har berikat mitt liv något så otroligt!! Ulrica är amazing!! Tack för ALLT du givit mig i denna utbildning!!"

Biljetter

  • SYNK! HOLI Voice - RöstYoga

    1 200,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page