top of page
Holi Yoga med STOL – Workshop  (Shanti)
Holi Yoga med STOL – Workshop  (Shanti)

ons 22 nov.

|

Shanti

Holi Yoga med STOL – Workshop (Shanti)

Workshop med stol-yoga; djup, enkelhet, rörelse och påtaglig påverkan på energibanor, rörlighet, chakran osv. På Shanti i Västerås

Tid och plats

22 nov. 2023 18:00 – 21:30

Shanti, Fallhammargatan 1, 721 33 Västerås, Sverige

Om evenemanget

Holi Yoga med STOL – workshop

Datum: 22 november 

Kl. 18-21.30

Plats: På Shanti, Västerås, fri parkering utanför

NEJ! Du behöver INTE ha funktionshinder för att göra HoliYoga med STOL. Du kan vara utan några som helst fysiska hinder och till och med van vid fysisk yoga. Det är väldigt skönt och roligt att göra Yoga med Stol. Workshopen ger dig effektiva övningar, en dans på stol (!), sånger, meditationer och ny energi att ta dig framåt med glädje!

Passen är långt ifrån ”anpassad yoga på stol”! Du kan ha begränsningar på alla plan, men det intressanta är att hitta ingångar för DJUP yoga och eftersom HoliYogan alltid letar efter djupet, så ser jag Yoga med Stol mer som en VARIANT av traditionella yogapositioner och inte en ”anpassad” yoga. För ibland når vi faktiskt djupare på stol, så är det!

Varje pass är unikt och har sitt eget syfte och du kommer upptäcka nya sensationer och möta kroppen och stolen på ett annat sätt.

Vad påverkas när du utövar HoliYoga med STOL? Till exempel: cirkulation, flexibilitet, stress, sömn, blodtryck, leder, smärta, muskelspänning. Du får såklart avslappning och därför kan stress- och smärttermostaten vridas ner. Dessa parametrar tillsammans skapar förutsättningar för välmående och kroppens förmåga att ta hand om och förändra stärks.

Material: Du får passen tydligt beskrivna på PDF efter workshopen, så att du kan fortsätta hemma.

Du kommer också att få tillgång till en inspelad version av workshoppen till reducerad pris om du behöver repetera dina kunskaper.

TESTIMONIALS:  ”…en positiv sak är att jag repeterat stolsyogan så många gånger så jag börjar bli friskare utan att jag ens planerade för det. Jag brukar somna under dagtid på grund av min utmattning. Nu har det gått två dagar utan att jag somnat under dagen…”

Biljetter

  • Holi Yoga med stol - Workshop

    På Shanti i Västerås

    695,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page