top of page
I am coming home VT 2024 (Zoom)
I am coming home VT 2024 (Zoom)

mån 22 jan.

|

Zoom

I am coming home VT 2024 (Zoom)

Vill du göra härliga yogapass, meditationer, reflektioner och sjunga sånger för att komma hem till DIG? Bo i DIN kropp och vara trygg där, ge dig alla förutsättningar för att läka kropp, sinne, själ och hjärta?

Tid och plats

22 jan. 2024 18:30 – 20:30

Zoom

Om evenemanget

I AM COMING HOME

Vad menas med "I'm coming home"? 

Jo, att få göra härliga yogapass, meditationer, reflektioner och sjunga sånger för att komma hem till DIG. Bo i DIN kropp och vara trygg där, ge dig själv alla förutsättningar för att läka kropp, sinne, själ och hjärta.

På vilket sätt kan HoliYoga ge den effekten? Jo så här:

1. Gynnar fysisk återhämtning: Genom HoliYogans mjuka rörelser kan du stärka och stretcha musklerna, öka rörlighet & blodflöde till drabbade områden. Detta kan lindra smärta och främja läkning.

2. Lugnar sinnet: Med hjälp av andningsövningar, meditation och mindfulness kan du minska stress, oro och nedstämdhet. Genom att fokusera på andningen och närvaron i nuet kan du lugna sinnet och skapa en känsla av inre frid.

3. Främjar kroppsmedvetenhet: HoliYogan hjälper dig att bli medveten om din kropp och dess signaler. Genom att uppmärksamma kroppens behov och gränser kan du lära dig att hantera smärta på ett mer medvetet och hälsosamt sätt.

4. Skapar en positiv energi: HoliYoga främjar frigörandet av bla endorfiner, dopamin och serotonin vilket kan ge en känsla av välbefinnande. Detta kan bidra till att motverka smärta och förbättra ditt allmänna välbefinnande.

5. Höjer medvetandet: genom HoliYogans metodik för reflektion får du hjälp att förstå dina mönster och förändra de som inte hjälper dig att må bra. Detta är en viktig och transformerande del av HoliYogan.

5. Skapar gemenskap: Att delta i en kurs skapar känslan av community och att att dela ett yogapass kan vara  värdefullt för känslan av samhörighet.

Skaffa dig bara en vrå att vara i en stund så guidar jag dig in i läkning och inre reflektion för att verkligen skapa förändring. 

Vi ses 2 timmar à 12 gr och du har tillgång till inspelningarna som ligger hela terminen. Se när du vill.

VILL DU LÄKA? LÄRA KÄNNA DIG SJÄLV? I så fall tycker jag att du ska ge dig själv denna termin. Vi går djupare och att göra det 12 gr kan få oanade effekter på kropp, själ, sinne och hjärta…

Jag kommer att guida dig med trygg hand och hjälpa dig att våga möta dig själv precis där du behöver det.     Ingen prestation. Alla som yogar hemifrån känner sig inkluderade och det sägs att det är lika mysigt att vara i hemmets trygga vrå under passen. Kanske till och med skönt att få känna och vara helt som man känner för när ingen ser.

Datum & Tid: Måndagar kl. 18.30-20.30 (12 ggr via Zoom) start 22 jan med HoliYogans grunder GRATIS för dig som går kursen. Själva kursen startar sedan 5 feb och har uppehåll v 9, 13 och 18 för lov. Reservdatum finns.

Vem kan delta?: Du behöver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

Biljetter

  • VT 2024 Coming Home (Zoom)

    2 999,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page