top of page
Intuitiv Hoiyoga  (Zoom)
Intuitiv Hoiyoga  (Zoom)

mån 19 feb.

|

Zoom

Intuitiv Hoiyoga (Zoom)

En fristående och mycket komprimerad kurs för dig som är yogalärare eller liknande och vill lära dig en serie pass Holi Yoga med stol. Du deltar via Zoom.

Tid och plats

19 feb. 2024 17:15 – 18:00

Zoom

Om evenemanget

Holi Yoga med STOL – Fristående kurs via Zoom

Datum: 

12/1 Lördag kl. 14-19.00

13/1 Söndag kl. 9-19.00

Plats: Zoom 

NEJ! Du behöver INTE ha funktionshinder för att göra HoliYoga med STOL. Du kan vara utan några som helst fysiska hinder och till och med van vid fysisk yoga. Workshopen ger dig effektiva övningar, en dans på stol (!), sånger, meditationer och ny energi att ta dig framåt med glädje!

En fristående och mycket komprimerad kurs för dig som är yogalärare eller liknande och vill lära dig  grunderna i HoliYoga med STOL med djup, enkelhet, rörelse och påtaglig påverkan på energibanor, rörlighet, chakran osv Det är många som behöver en kreativ stolsyoga ”på egna ben”, som inte bara handlar om att ”få till det” när man inte kan sitta på golvet, har ont osv. 

Du kan även delta som amatör om du vill lära familj och vänner eller delta för din egen skull. Vill du få intyg behöver du göra en uppgift samt ta del av Holi Yoga med stol workshop som finns bland mina kurser.

Jag ser Yoga på Stol mer som en VARIANT av traditionella yogapositioner och inte en ”anpassad” yoga. För ibland når vi faktiskt djupare på stol, så är det!

Varje pass är unikt och har sitt eget syfte och du kommer upptäcka nya sensationer och möta kroppen och stolen på ett annat sätt.

Vad påverkas när du utövar HoliYoga med STOL? Till exempel: cirkulation, flexibilitet, stress, sömn, blodtryck, leder, smärta, muskelspänning. Du får avslappning och därför kan stress- och smärttermostaten vridas ner. Dessa parametrar tillsammans skapar förutsättningar för välmående och kroppens förmåga att ta hand om och förändra stärks.

Material: Du får passen tydligt beskrivna på PDF efter workshopen, så att du kan fortsätta hemma.

Inspelning: Du kommer också att få tillgång till en inspelad version av workshoppen till reducerad pris om du behöver repetera dina kunskaper. (Rekommenderar att delta LIVE!)

Workshop: 3 timmars workshopen är obligatorisk för dig som vill ha intyg, du hittar workshoppen i shoppen.

TESTIMONIALS:  ”…en positiv sak är att jag repeterat stolsyogan så många gånger så jag börjar bli friskare utan att jag ens planerade för det. Jag brukar somna under dagtid på grund av min utmattning. Nu har det gått två dagar utan att jag somnat under dagen…”

Deltagare med tuffa motstånd i kroppen säger så här om stolsyogan: ”Tack för en helt fantastisk (stols) yoga, min intention var att göra på stol men orkade inte hålla mig upprätt. Blev liggande med intention och närvaro istället. Så berörande och innerligt.  Fint att känna mellan hjärta och sakral, först blev det sån värme däremellan och sen pulsering som spred sig utåt som ringar på vattnet. Slappnade även av runt hals skallbas käkar och ögon. Det händer så mycket. Ulrica du är så grymt bra på det du gör. Dina guidningar lockar fram så mycket. Jag är så otroligt tacksam över att få göra den här resan på ett berörande roligt och förhoppningsvis läkande sätt TACK underbara fantastiska härliga kvinna"

Biljetter

  • Holi Yoga med stol - Kurs

    Zoom (Virtuell kurs)

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page