top of page
KÄRLEK till RÖSTEN  – Fristående kurs (Zoom)
KÄRLEK till RÖSTEN  – Fristående kurs (Zoom)

lör 13 jan.

|

Zoom

KÄRLEK till RÖSTEN – Fristående kurs (Zoom)

En fristående och mycket komprimerad dag för dig som är intresserad av att ge KÄRLEK till RÖSTEN. Du deltar enkelt via Zoom.

Tid och plats

13 jan. 2024 10:00 – 16:00

Zoom

Om evenemanget

KÄRLEK till RÖSTEN  – Fristående kurs (Zoom)

Datum: 

13/1 Lördag kl. 10-16

Plats: Zoom 

Upplev en dag fylld av KÄRLEK till din RÖST! Ta hand om din röst på ett unikt och inspirerande sätt. Genom att delta i HOLI academys heldags workshop kommer du att lära dig tekniker för att vårda och stärka din röst på ett helt nytt sätt.

Varför ska du delta undrar du?

1. För det första är din röst en viktig del av dig och den behöver omvårdnad. Genom att praktisera röstyoga kommer du att lära känna olika tekniker och övningar som hjälper dig att förbättra din rösts bärighet, röstkontroll och röstens uttryckskraft.

2. För det andra kommer du att upptäcka kraften i och kärleken för din röst. Genom att utöva varsamma tekniker kommer du att lära dig att lindra spänningar och stress i röstmuskulaturen. Detta kan hjälpa dig att förebygga röstproblem och skapa en stark och hälsosam röst.

Heldags workshopen med Ulrica Liavor erbjuder en unik möjlighet att utforska röstens potential och upptäcka nya sätt att uttrycka dig själv. Ulrica är musiker, lärare på Musikhögskola och har jobbat med Röstyoga i 20 år. Kom och upplev en dag fylld med RöstYoga och kärlek – du kommer inte att ångra dig!

Vi kommer bygga en del av de övningar vi gör på följande tankar:

Vi förlorar lätt på livets väg förmågan att ladda ur på ett sätt som balanserar oss. Vi håller allt för mycket kvar i vårt eget system, vi vet inte hur och var vi ska ladda ur. Ibland sprängs vi och det kommer ut som aggressioner mot någon annan, mot världen eller det sprängs inom oss själva, vi går nästan sönder - vi är ur synk! 

Det här tenderar att stänga av halschakrat för vi klarar inte att hålla vägarna ut öppna. Vi håller tillbaka en gråt, ett ”NEJ”, ett ”JA”, en sanning, en fråga, en kärleksförklaring, en irritation…Rösten får inte flöda fritt på våra andetag.

Under dagen jobbar vi kärleksfullt med:

- Hela halschakrat (nacke, käkar, hals, öron mm) med hjälp av yoga, beröring, meridianstimulering

- Rösten med hjälp av bla röstmassage där vi öppnar på djupet

- Rösten med hjälp av sång och ljud, toning och chanting

- Öppnar kommunikation mellan halschakrat och andra chakran

- Läka i vila, meditation och ”yoganidra” för halschakrat

Varmt välkommen till en transformerande dag! KÄRLEK till din RÖST! 

ZOOM: Deltagare på ZOOM upplever närhet och inkludering på HOLI academys alla kurser. Nästan ingen skilnad mot att vara på plats. 

Tider: 10-12 RöstYoga, 12-13 lunch, 13-16 RöstYoga

Material: Du får övningar tydligt beskrivna på PDF efter workshopen, så att du kan fortsätta hemma.

Vem kan delta:  ALLA! Från dig som har en röst som du inte känner dig bekväm med (kanske har du röstproblem, käner astt rösten inte bär?) till dig som är proffs och som vill få nya ideer kring hur du kan relatera till din röst? 

Del av utbildning: Obs! Denna dag kan du använda som del i utbildning. Om du på sikt vill bygga ihop en egen utbildning behöver du stämma av detta med Ulrica Liavor info@holiyoga.se

BONUS: Du som är anmäd till kursen får delta GRATIS mån 22 jan då Ulrica har en kväll med HoliYogans Grunder, det uppmuntras starkt att deta då det kommer att fördjupa upplevelsen av kursen som du har gått! Du får länken i bekräftelsemejlet.

TESTIMONIALS:  ”…Kära Ulrica, jag är lika tagen varje gång av hur du vägleder och guidar en, in till varenda liten vrå i kroppen, i sinnet och in i själen! Hur du fångar upp allt vid rätt tid, rätt plats! Jag har fått möta mig själv om och om igen och det tar aldrig slut....Det är en ständig pågående resa och jag är så tacksam att jag får göra en stor del av denna resa med hjälp av dig❤️…”

"Alltså....det finns inga ord för denna HELT SUVERÄNA UTBILDNING!! Den har berikat mitt liv något så otroligt!! Ulrica är amazing!! Tack för ALLT du givit mig i denna utbildning!!"

Biljetter

  • KÄRLEK till RÖSTEN zoom

    Zoom (Virtuell kurs)

    1 200,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page