top of page
KOLLRA bort din SMÄRTA 12 gr (ZOOM/SHANTI)
KOLLRA bort din SMÄRTA 12 gr (ZOOM/SHANTI)

tors 01 feb.

|

Zoom

KOLLRA bort din SMÄRTA 12 gr (ZOOM/SHANTI)

ANMÄLAN ÄR STÄNGD! Var god se grupp torsdagar kl 14

Tid och plats

01 feb. 2024 10:30 – 12:30

Zoom

Om evenemanget

KOLLRA BORT DIN SMÄRTA START 1 feb på ZOOM/SHANTI

Vad menas med det? Kollra bort?

HoliYogan har jobbat med smärta i 20 år och erfarenheten av smärta är 40 år. Man kan på många sätt, läs i prospektet, "kollra bort" och med det menas att vi ritar om den inre kartan och kroppens och nervsystemets associationer till triggers som gör att kroppen bättre kan ta hand om och balansera det som behövs för att du ska uppleva en förändring i relation till smärtan. 

Följande är enbart kortfattat:

HOLI academy erbjuder en unik metod för att hantera och lindra smärta. Genom att kombinera kroppslig rörelse, andningsövningar och meditativa tekniker, kan du hitta balans och återhämtning både på insidan och utsidan.

Ulrica Liavor har specialiserat sig på att arbeta med personer som lider av psykisk och fysisk smärta. Genom varsam yoga, reflektion och vila skapas en trygg och omfamnande miljö där du kan utforska dig själv i din takt och återupprätta balansen.

Ulricas mål är att under 12 gr à 2 h via Zoom eller på Shanti, guida dig på din resa mot smärtlindring och återhämtning.

Exempel på fysisk smärta

  • ryggsmärta
  • fibromyalgi
  • ledvärk
  • migrän
  • stressrelaterad smärta
  • IBS, migrän, me

Exempel på psykisk & emotionell smärta

  • stress
  • oro
  • ångest
  • nedstämdhet

OBS! LÄS PROSPEKTET! Se webinariet om HoliYoga & SMÄRTA!

ALLA sorters smärta är väkomna, men, det är ett krav att du läser prospektet för att veta att kursen passar dig just nu. 

Boka din kurs idag och låt Ulrica hjälpa dig att hitta vägar igenom. Du förtjänar att må bra och kursen är utformad för att stödja dig på vägen.

HÖR AV DIG OM DU UNDRAR IFALL DIN SMÄRTA ÄR "RÄTT" FÖR DENNA KURS!! info@holiyoga.se

Datum & Tid: Torsdagar kl. 10.30-12.30 (12 ggr via Zoom el Shanti) (uppehåll v9, v 13 och reserv v 20, 22) START 1 feb

BONUS: Du som är anmäd till kursen får delta GRATIS mån 22 jan då Ulrica har en kväll med Yogans Grunder, uppmuntras starkt att deta då det kommer att fördjupa upplevelsen av kursen! Du får länken i bekräftelsemejlet. 

Betalning

När du bokar en kurs, workshop eller utbildning så betalar du via Klarna och du kan välja att betala med Swish, kort eller faktura. Via klarna har du möjlighet till senare datum och även delbetalning över längre tid (faktura). Innan du är klar med betalningen får du läsa "Eventpolicyer" där står allt du behöver veta.

GÄLLANDE INSPELNINGAR OCH FRÅNVARO: du får tillgång till delar av inspelningarna och får även delar av materialet på pdf. Men, eftersom alla deltagare ska känna sig fria att prata och vara som de är, kommer INTE inspelningar av hela pass göras tilllgängliga. Enstaka övningar, passager kan komma att delas med gruppen, men det viktigaste är det vi gör på plats. Om du är frånvarande gäller det som gällt i ALLA år innan pandemin, du är frånvarande och kommer sen tillbaka. Detta kommer i slutänden även släppa på den stress vi ålagts att aldrig "missa något". Ha tillit!

Skaffa dig bara en vrå att vara i en stund så guidar jag dig in i läkning och inre reflektion för att verkligen skapa förändring. 

Dela detta evenemang

bottom of page