top of page
Let it go! Nytt år! (På Shanti)
Let it go! Nytt år! (På Shanti)

tors 04 jan.

|

Shanti

Let it go! Nytt år! (På Shanti)

Det finns en lätthet som föds genom att inte kämpa, inte styra, inte förstå… vi ”HÄNGER” i en värld utan visshet och logik och det utmanar vårt innersta rädda barn. Men det vilar en oväntad känsla av frihet mitt i maktlösheten. I LET GO! Sjung, dansa, meditera och hämta hem dig inför 2024!

Tid och plats

04 jan. 2024 18:00 – 21:00

Shanti , Fallhammargatan 1a, Västerås

Om evenemanget

NYTT ÅR - LET IT GO! 

Du hämtar hem dig själv i alla åldrar i en kraftfull guidad resa. På ett sätt en slags repris på Luciakvällen, men med helt ny INTENTION. ”I LET IT GO!”.

Du hämtar hem dig själv i alla åldrar i en kraftfull guidad resa, hittar hem till HJÄRTAT och släpper taget om det som behöver släppas, för att det du släpper ska hitta sin väg och du skapar utrymme att få plats i dig själv. Det handlar inte om något annat än frekvens och flöde och du stämmer dig själv som ett instrument när du hämtar hem dig själv till hjärtat. Vi använder min fina vän Pels ord ””Hej, hjärta” genom hela kvällen, vi sjunger massor, mediterar, dansar, släpper, vilar.

Inga förkunskaper krävs och detta är ett fantastiskt tillfälle att även testa hur det är att yoga med mig om du vill hänga på processen i vår, terminskursen 12 gr "I'M COMING HOME"  (ZOOM el på Shanti i Västerås) läs här på sidan.

”Jag anar en lätthet som föds genom att inte agera, inte kämpa, inte styra, inte förstå, inte avsluta… vi ”HÄNGER” i en värld utan visshet och logik och det utmanar vårt allra innersta rädda barn. Det gör ont! En märklig och oväntad känsla av frihet mitt i maktlösheten. Vi reser och hämtar hem oss, i alla åldrar, hem till hjärtat. Hej hjärta! Vi släpper taget! Vi kan flyga nu! Befriade! Med lugn och kärlek! Kraft! Glädje! Hopp! Hej, hjärta!”

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN TRANSFORMERANDE RESA MED MIG, ULRICA LIAVOR, & HOLIYOGA

✨DE SOM ÄR MED PÅ ZOOM FÖRVÅNAS ÖVER HUR NÄRA DET KÄNNS HEMIFRÅN!

Vi donerar 100 kr per såld biljett till @eva2helpinghands som gör ett enormt arbete i Grekland för båtflyktingar och Läkare utan gränser. 

Biljetter

  • Let it GO! (På Shanti)

    500,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page