top of page
Luciakväll (Zoom)
Luciakväll (Zoom)

ons 13 dec.

|

Zoom

Luciakväll (Zoom)

Ljus, hopp, närvaro oavsett vad du bär på och lever med. Vi behöver hitta sätt att uppleva glädje och stillhet trots allt som oroar runt omkring.

Tid och plats

13 dec. 2023 18:00 – 21:00

Zoom

Om evenemanget

LUCIAKVÄLL PÅ ZOOM ✨

Ljus, hopp, närvaro oavsett vad du bär på och lever med. Vi behöver hitta sätt att uppleva glädje och stillhet trots allt som oroar runt omkring. Så viktigt och därför vill jag bjuda in dig att dela min passion för detta! Upplev ro och hopp även om du bär på stress och kamp. Det går!

Luciakvällen bjuder dig sånger, meditationer och energi att ta dig igenom. En lång skön yoga NIDRA(-ish) med hemligt tema ger dig minst 4 timmars kvalitativ djupsömn på ca 40 min.

Deltagare berättar: 

❤️”Luciayogan var mitt all-time-high när det kommer till yoga. Det var magiska timmar och jag spelar ofta spellistan från den kvällen på min Spotify.

❤️ ”Stämningen på luciakvällarna är alltid magisk och den sitter kvar i kroppen flera månader. Att sjunga med i alla vackra sånger, gå djupt i din guidade meditation som får mig att se klarare vad jag vill och behöver och sedan få vila djupare än jag sovit på länge… DET är magi att vara tacksam över. TACK magiska Ulrica”

❤️"Åh Vilken Fantastisk stund. Vackra Ljud, din lugna röst som tar mig genom en resa i kroppen. Magiskt. Längtar tills nästa gång. Känner mig förankrad o trygg.”

✨DE SOM ÄR MED PÅ ZOOM FÖRVÅNAS ÖVER HUR NÄRA DET KÄNNS HEMIFRÅN!

Vi donerar 100 kr per såld biljett till @eva2helpinghands som gör ett enormt arbete i Grekland för båtflyktingar.

Biljetter

  • Luciakväll via Zoom

    Bekräftelse för bokningen av Luciakväll via Zoom. Länken till mötet kommer att finnas på din e-post bekräftelse.

    500,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page