top of page
Terapeutisk HoliYoga - Individuellt program (ZOOM)
Terapeutisk HoliYoga - Individuellt program (ZOOM)

Tid ej fastställd

|

Zoom

Terapeutisk HoliYoga - Individuellt program (ZOOM)

HOLI academys individuella terapeutiska program på Zoom kan handla om t.ex. SMÄRTA, ANDNING, RÖST. Denna unika möjlighet ger dig en personlig och anpassad yogaupplevelse i tryggheten av ditt eget hem. Grundpaket max 1-3 gr.

Tid och plats

Tid ej fastställd

Zoom

Om evenemanget

START när du är redo!

Vad är terapeutisk HoliYoga?

Den terapeutiska HoliYogan fokuserar på att hantera smärta (fysisk/psykisk)och öka välbefinnandet genom en kombination av andningsövningar, mjuka rörelser och medvetandegörande tekniker. Genom att arbeta individuellt med en erfaren yogaterapeut kan du få ett skräddarsytt program efter dina specifika behov och utmaningar.

Zoom gör det enkelt att delta i en session var du än befinner dig. Du behöver bara en internetuppkoppling och en plats där du kan vara bekväm utifrån din kropp; stol, fåtölj, säng, yogamattor, kuddar, bolster.  HoliYogaterapeuten möter dig alltid där DU är och hittar vägen tillsammans med dig. Läraren kommer att guida dig genom varje steg och se till att du får bästa möjliga förutsättningar.

Fördelarna med individuell terapeutisk yoga är många. Du kommer att lära dig att hantera och påverka smärta genom att öka kroppens rörlighet och flexibilitet. Dessutom kan HoliYogan hjälpa till att lindra stress, förbättra sömnen, reglera nervsystemet och stärka immunförsvaret mm

Om du är intresserad av att delta i ett individuellt terapeutiskt yogaprogram på Zoom, tveka inte att kontakta mig för bokning. Jag ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot smärtlindring och välbefinnande. Platserna är mycket få och det krävs intention och vilja hos den som vill balansera med hjälp av HoliYoga. Man blir inte “behandlad” utan man får redskapen och det är det som gör att förändringen också blir bestående. Du gör det SJÄLV. Men, med trygg och kunnig guidning.  

Exempel på fysisk smärta

  • ryggsmärta
  • fibromyalgi
  • ledvärk
  • migrän
  • stressrelaterad smärta
  • IBS, migrän, me

Exempel på psykisk & emotionell smärta

  • stress
  • oro
  • ångest
  • nedstämdhet

Premiärpris 900 kr för första tillfället (1 h + inledande frågor på mejl) Ord pris 1250 kr.  Viktigt att förstå att du betalar för mer än timmarna på zoom. Det ligger mycket arbete bakom varje timme för terapeuten.

Vid bokning av 3 tillfällen får du paketpris 2995 kr (755 kr rabatt)

Du startar oftast med ett paket om 3 gr och tanken är inte att man ska gå individuellt mer än så i en omgång.  Inte för att du är "läkt" utan för att du har fått tilräckligt att arbeta med på egen hand. Sedan kan du välja att gå i grupp eller fortsätta med enstaka sessioner för uppdatering. 

 (Det kan ev tillkomma yogapass eller meditationer som kostar och som du ska ha för att träna enkelt hemma. Det väljer du alltid själv om du vill ha eller inte och du får alltid rabatt i samband med individuella programmet. Visst material ingår på pdf.)   

BOKA & KONTAKT: Till en början ta kontakt via info@holiyoga.se och invänta återkoppling. Dröjer det, så skriv igen eller via hemidan. Ibland hamnar mejl i skräpposten och missas. (så småningom bokar du här, men inte än)

OBS! LÄS PROSPEKTET! Se webinariet om HoliYoga & SMÄRTA!

ALLA sorters smärta är väkomna, men, det är ett krav att du läser prospektet för att veta att metoden ev passar dig just nu. 

Boka din session idag och låt Ulrica hjälpa dig att hitta vägar igenom. Du förtjänar att må bra och programmet är utformat för att stödja dig på vägen.

VIKTIGT: Det är INTE psykoterapi eller samtalsstöd. Fokuset ligger på redskapen och att göra dig trygg med dem. Det går ofta utmärkt att kombinera HoliYoga med psykoterapi och medicinering. Men konsultera alltid den behandare som är aktuell för dig just nu om dub är osäker. 

HÖR AV DIG OM DU UNDRAR IFALL DIN SMÄRTA ÄR "RÄTT" FÖR det INDIVIDUELLA PFOGRAMMET!!  info@holiyoga.se

Med hopp om ett liv med mer livskvalitet,  Ulrica Liavor

Dela detta evenemang

bottom of page