top of page
Vad vet DU om HOLIYOGA? (Shanti/ZOOM)
Vad vet DU om HOLIYOGA? (Shanti/ZOOM)

mån 22 jan.

|

Zoom

Vad vet DU om HOLIYOGA? (Shanti/ZOOM)

Gratis, men med möjlighet att ge ett bidrag för att hjälpa andra. Du får veta hur HOLIYOGANS metod är uppbyggd och även göra övningar såklart. Du både gör gott och samtidigt lär dig mer för att inspireras till egen hälsa och välmående.

Tid och plats

22 jan. 2024 18:30 – 20:30

Zoom

Om evenemanget

Vad vet DU om HOLIYOGA? (Shanti/ZOOM)

Genom att delta kan du bidra till eva2helpinghands som arbetar för att förbättra livet för människor på flykt i Grekland.

Vad är HoliYogans kärna som kan beröra dig?

Jo, att få göra härliga yogapass, meditationer, reflektioner och sjunga sånger för att komma hem till DIG. Bo i DIN kropp och vara trygg där, ge dig själv alla förutsättningar för att läka kropp, sinne, själ och hjärta.

På vilket sätt kan HoliYoga ge den effekten? Jo följande ingredienser kommer jag att beröra teoretiskt och praktiskt under workhopen:

1. Gynnar fysisk återhämtning: Genom HoliYogans mjuka rörelser kan du stärka och stretcha musklerna, öka rörlighet & blodflöde till drabbade områden. Detta kan lindra smärta och främja läkning.

2. Lugnar sinnet: Med hjälp av andningsövningar, meditation och mindfulness kan du minska stress, oro och nedstämdhet. Genom att fokusera på andningen och närvaron i nuet kan du lugna sinnet och skapa en känsla av inre frid.

3. Främjar kroppsmedvetenhet: HoliYogan hjälper dig att bli medveten om din kropp och dess signaler. Genom att uppmärksamma kroppens behov och gränser kan du lära dig att hantera smärta på ett mer medvetet och hälsosamt sätt.

4. Skapar en positiv energi: HoliYoga främjar frigörandet av bla endorfiner, dopamin och serotonin vilket kan ge en känsla av välbefinnande. Detta kan bidra till att motverka smärta och förbättra ditt allmänna välbefinnande.

5. Höjer medvetandet: genom HoliYogans metodik för reflektion får du hjälp att förstå dina mönster och förändra de som inte hjälper dig att må bra. Detta är en viktig och transformerande del av HoliYogan.

5. Skapar gemenskap: Att delta i en kurs skapar känslan av community och att att dela ett yogapass kan vara  värdefullt för känslan av samhörighet.

Vem kan delta?: Du behöver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

ZOOM: Deltagare på ZOOM upplever närhet och inkludering på HOLI academys alla kurser. Om du  deltar på ZOOM, skaffa dig bara en vrå att vara i en stund så kan du ta in och känna dig fri att göra övningar och lyssna och slappna av om vart annat. 

Del av utbildning: Obs! Denna kväll kan du använda som del i utbildning. Om du på sikt vill bygga ihop en egen utbildning behöver du stämma av detta med Ulrica Liavor info@holiyoga.se

DONATION:

Alla som deltar kan välja att donera valfri summa. Ingen summa värderas!

SWISHA direkt till Helpinghands Swish konto 123 165 6826 MYCKET tacksamt ❤️

Läs även Evas bok om sitt arbete: 7 dagar blev 7 år. Finns i e-handeln.   

TESTIMONIALS: ”…Kära Ulrica, jag är lika tagen varje gång av hur du vägleder och guidar en, in till varenda liten vrå i kroppen, i sinnet och in i själen! Hur du fångar upp allt vid rätt tid, rätt plats! Jag har fått möta mig själv om och om igen och det tar aldrig slut....Det är en ständig pågående resa och jag är så tacksam att jag får göra en stor del av denna resa med hjälp av dig❤️…”

Biljetter

  • Vad vet DU om HOLIYOGA

    Zoom el på Shanti

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page