top of page
Yoga Festival Oslo 2024
Yoga Festival Oslo 2024

lör 27 jan.

|

Sagene, Oslo, Norge

Yoga Festival Oslo 2024

Häng med på Yoga Festivalen i Oslo 2024!

Tid och plats

27 jan. 2024 09:00 – 28 jan. 2024 18:00

Sagene, Oslo, Norge

Om evenemanget

Nu blir det äntligen festival igen. 

Helgen 26-28 I januari 2024 kommer Oslo Yoga Festival att hållas på Sagene. Jag älskar just den här festivalen för det finns inga påbud om hur man SKA vara som yogi; yogalärare och ev ”andlig”. Jag gillar att vara ganska anonym och sen ge all min passion på klasserna.

Jag kommer att köra 2 st föredrag och 2 långaworkshops/klasser på Festivalen. Du som inte kan delta på Festivalen i Oslo erbjuds att delta via Zoom till utvalda sessioner/föredrag. 

HOLI Voice & HOLI Woman med fokus i RöstYoga (Zoomföredrag)

Söndag 21/1 2024

kl. 17.00-18.30

I teori och praktik får du ta del av:

- grunderna i RöstYoga

- diafragmatiska funktioner

- cervix relation till rösten

- det inre samtalet med rösten via stadga, flöde, kraft och mjukhet

- koppling till kvinnans hormoner

Dessa ämnen kommer förstärkas i de pass Ulrica Liavor leder med samma tema på festivalen i Oslo.

HoliYoga är lugnt & hållet. Alla, oavsett fysisk förmåga, kan delta. Passet vänder sig till dig som har eller har haft livmoder.

Här hittar du länken till föredraget: http://yogafestivalen.no/program/zoom-program/

Föredrag med praktiskt gestaltande Från stålarm till inre rörelse

Lördag 27/1 2024

 kl 10.30-11.30   

Jag kommer att berätta om att tillfriskna från 25 års smärtproblematik och hur HoliYogan utformades. Hur rör man sig när man inte kan röra sig? Hur lär jag nervsystemet att portarna som tolkar smärta inte behöver stå vidöppna hela tiden. Hur omprogrammerar jag mig själv i förhållande till världen och mina mönster och hur hittar jag den första pärlan? Hur desarmerar jag den andra pilen och hur får jag stålarmen att mjukna?

HOLI Woman Wombhealing med HoliYoga

Lördag 27/1 2024

kl 17.30-19.30 

Som att säga välkommen till dig själv och den väg du längtar efter att gå.

Utforska bäckenbotten med muskelkontraktioner styrda av intentionen (ej knipövningar). Öka cirkulationen, ”kontrollen”& känsligheten. Lär känna din bäckenbotten, diafragma och stämband med din andning. Det kan förändra relationen till underlivet, rösten och din kraft. Dans. Wombhealing med intention & taoistiska ljud. Kan upplevas starkt.

HoliYoga är lugnt & hållet. Alla, oavsett fysisk förmåga, kan delta. Du kan ligga om du vill. Passet vänder sig till dig som har eller har haft livmoder. Ej lämplig om du är gravid. 

HOLI Voice & HOLI Woman

Söndag 28/1 2024 

kl 13.45-15.45

Med fokus i RöstYogan (HOLI Voice) kommer vi uppleva bl.a cervix relation till rösten. Vi flödar även med röstens koppling till kvinnans hormonsystem och det inre samtalet med rösten via stadga, flöde, kraft och mjukhet. Teori och praktik med djup & lätthet. Ingen röstvana krävs. HoliYoga är lugnt & hållet. Alla, oavsett fysisk förmåga, kan delta. Du kan ligga om du vill. Passet vänder sig till dig som har eller har haft livmoder. Säg till om du är gravid.

Här hittar du mer info: http://yogafestivalen.no/laerere/

 Info från arrangören:

Vi har återigen valt att låta firandet pågå i en hel månad. Inför själva festivalhelgen, som är sista helgen i januari, blir det en digital festival på Zoom. Varje vecka kommer det att finnas ett program med föreläsningar, dialoger och yogaklasser på eftermiddagen och dagtid på helgerna.  Gemenskap och engagemang är teman för Oslo Yoga Festival 2024. Många av årets lärare kommer att prata om temat i sina klasser och föreläsningar. Vi ser fram emot festivalen och ser fram emot en hel månad med påfyllning i januari med start på Zoom från 5 januari.

Dela detta evenemang

bottom of page